Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
 Gratis naar festival de Parade
16 jun 2015 • Persbericht

Gratis naar festival de Parade

De Parade is jarig! Het theaterfestival viert dit jaar haar 25e verjaardag. Tijd voor een feestje dus. Omdat CJP en de Parade al 12,5 jaar dikke vrienden zijn, pakken we samen groots uit. Het beste cadeau ooit: gratis entree op de Parade voor álle 25-jarige CJP’ers.

Zomerkriebels op de Parade. Van 18 juni t/m 23 augustus reist het festival langs de mooiste parken van Rotterdam, Den Haag, Utrecht én Amsterdam. Theater, rondjes in de zweefmolen of dansen in de silent disco: tijdens de Parade kan het. Vergeet vooral je CJP-pas niet. Hiermee ontvangen 25-jarigen bij de kassa een gratis entreekaart t.w.v. € 7,50.

Geen 25 jaar?
Geeft niks, iedereen viert mee! Als je nu voor € 17,50 een CJP-pas koopt, mag je samen met een vriend(in) naar de Parade. Helemaal gratis. Kies je favoriete stad, lever je giftcard in bij de kassa en ontvang twee entreekaarten. De actie loopt tot donderdag 2 juli. Ben je al CJP’er? Ook voor jou is het feest: op je entreekaart krijg je € 4,- korting.

Over CJP
CJP is een platform voor cultuurliefhebbers tot 30 jaar. We houden van cultuur in alle vormen en willen anderen inspireren dit ook te doen. Daarom krijgen jongeren met hun CJP-pas voordeel op meer dan 1.000 locaties, van festivals en bioscopen tot winkels en reizen. Jij kiest, CJP geeft korting!

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.