Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Boris van der Ham voorzitter Raad van Toezicht CJP
8 mei 2014 • Persbericht

Boris van der Ham voorzitter Raad van Toezicht CJP

Boris van der Ham (1973) wordt per 2 juni 2014 voorzitter van de Raad van Toezicht van CJP, uitgever van de Cultuurkaart en de CJP-pas. Van der Ham volgt Hans Kamps op, die deze rol de afgelopen zeven jaar vervulde. Met Boris van der Ham heeft CJP een voorzitter aangetrokken, die zowel binnen de cultuursector als de politiek bekend staat om zijn kennis van zaken en zijn betrokkenheid bij cultuureducatie voor jongeren.  

Boris van der Ham is ondernemer, spreker en schrijver. Bovendien is hij voorzitter van het Humanistisch Verbond. Van 2002 tot 2012 was hij lid van de Tweede Kamer voor D66. Eerder was Boris van der Ham al lid van de Raad van Advies van CJP.    

“CJP heeft een mooie traditie van landelijk bekende voorzitters die kennis van politiek, cultuur en samenleving combineren. Boris pas perfect in deze lange traditie.”, aldus Walter Groenen, directeur van CJP.  

Boris van der Ham: “Als Kamerlid vond ik de culturele ontwikkeling van jongeren als onderdeel van het cultuurbeleid topprioriteit. CJP heeft zich als geen ander in de afgelopen bezuinigingsjaren sterk gemaakt om dat veilig te stellen. Ik ben er trots op dat ze mij gevraagd hebben, en wil ik graag mijn kennis en kunde bijdragen.”  

Na zeven jaar neemt CJP afscheid van Hans Kamps. Walter Groenen: “Hans Kamps heeft met zijn ervaring en netwerk ons door een hele lastige storm weten te leiden. We zijn bijzonder erkentelijk voor zijn inzet en bijdrage aan CJP. “  

Met de toetreding van Boris van der Ham is de samenstelling van de Raad van Toezicht als volgt: Boris van der Ham, voorzitter Hendrikje Crebolder, secretaris Marie-Pauline Lauret, penningmeester

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.