Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP-korting bij onafhankelijke platenwinkels
18 apr 2013 • Persbericht

CJP-korting bij onafhankelijke platenwinkels

Wat is er leuker dan grasduinen door bakken vol muziek? CJP is zeer gevoelig voor de romantiek van de platenwinkel. Daarom krijgt iedereen met een CJP-pas vanaf zaterdag 20 april 10% korting bij meer dan vijftig onafhankelijke platenwinkels door heel Nederland. Deze korting geldt op nieuwe en tweedehands cd’s, vinyl en dvd’s.
 
Niets is fijner dan uren in de platenwinkel rond te dwalen op zoek naar dat ene juweeltje, terwijl je de geur van oude platen opsnuift. Met de vaste 10% korting die je met je CJP-pas krijgt, wordt het nog leuker om je muziekcollectie aan te vullen.
 
Heb je nog geen CJP-pas en wil je wel die 10% korting? Een goede reden om de CJP-pas meteen in de platenwinkel aan te schaffen en direct voordeel te pakken. De CJP-pas is ook vanaf 20 april bij meer dan veertig onafhankelijke platenwinkels te koop.
 
Record Store Day
Op zaterdag 20 april is het Record Store Day. Dit is een internationale feestdag voor platenzaken, artiesten en muziekliefhebbers. Alleen op deze dag zijn er zeer exclusieve vinyl releases verkrijgbaar en treden er meer dan honderd artiesten op in diverse platenzaken. Een goede dag dus voor de aftrap van de structurele korting met de CJP-pas bij de onafhankelijk platenwinkels.
 
CJP:  voor iedereen tot 30 jaar
Met een CJP-pas krijg je korting op cultuur. Maar ook op kleding, boeken, nrc.next, de trein, verzekeringen en nog veel meer. Een CJP-pas is er voor iedereen tot 30 jaar, kost € 15,- en is een jaar geldig.
 
Voor meer informatie, ga naar cjp.nl.

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.