Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP en Apple gaan samenwerken
22 mrt 2013 • Persbericht

CJP en Apple gaan samenwerken

Apple is nieuwe kortingspartner van CJP. Vanaf vandaag geldt op alle MacBooks en iMacs een CJP-korting van 8% tot 10%. Daarmee geeft CJP de hoogste structurele korting op Apple-producten in Nederland.
 
De korting geldt voor CJP’ers die studeren of bij een onderwijsinstelling werken. Zij besparen met hun pas tussen de 100 en 260 euro op een MacBook of iMac. Door in te loggen op de website van CJP komen ze direct in de speciaal voor CJP ingerichte CJP/Apple webshop.
 
Walter Groenen, directeur CJP: ‘Apple is als merk niet meer weg te denken bij jongeren en heeft een sterke creatieve associatie. We zijn blij dat we samen met Apple de beste deal voor CJP’ers hebben kunnen regelen.’
 
CJP is met 1382 cultuur- en life-style kortingen en 750.000 pashouders het grootste culturele platform voor jongeren tot 30 jaar. Via CJP Magazine, de website van CJP - die maandelijks ruim 200.000 bezoekers trekt - en social media informeert CJP over het leukste en nieuwste op gebied van cultuur en life-style. Voor Apple een logische stap om een samenwerking met CJP aan te gaan en CJP op te nemen in het Education Program. Als onderdeel van de samenwerking brengt CJP haar favoriete apps en ander cultureel aanbod van iTunes onder de aandacht.
 
Voor meer informatie en de voorwaarden ga naar cjp.nl/apple.
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.