Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Verkoop zelf de CJP-pas
27 aug 2018

Verkoop zelf de CJP-pas

Handig: pasverkoop bij jouw organisatie! Je kunt zelf de CJP-pas verkopen aan je balie of kassa, of online via het CJP-iframe. Het iframe is een gratis tool die jij als CJP-kortingspartner kunt implementeren op je website, zodat bezoekers direct een CJP-pas kunnen kopen. North Sea Jazz en Amsterdam Woods gingen je al voor.

Pasverkoop aan balie of kassa:
• Per verkochte pas ontvang je € 2,50 vergoeding.
• Je organisatie wordt op cjp.nl genoemd als verkooppunt.
• Met de verkoop trek je meer jongeren naar je organisatie, wat positief is voor de omzet.
• De CJP-pas wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking, met daarin ook ons C. magazine. Het magazine inspireert kopers om direct op pad te gaan met de pas.

Reden genoeg dus om de CJP-pas toe te voegen aan je assortiment. Interesse? Stuur een e-mail naar ayolt@cjp.nl voor meer informatie en beeldmateriaal. Of tip je collega die hierover gaat. 

Pasverkoop via i-frame:
• Het iframe is eenvoudig te implementeren.
• Dankzij het iframe hoeft de bezoeker jouw website niet te verlaten. Dit is niet alleen positief voor het websitebezoek, het vergroot ook de kans dat de bezoeker daadwerkelijk een kaartje koopt.
• Het is een loyaliteitsinstrument naar de bezoeker toe. Je geeft CJP-korting om toegankelijk te zijn voor een jonge groep. Door de pas zelf te verkopen, kunnen mensen direct gebruikmaken van de korting die jij geeft. Andersom worden de bezoekers op deze manier ook loyaler naar jou als instelling.
• Door de pasverkoop blijft CJP financieel gezond. Hierdoor kunnen we CJP’ers blijven inspireren én vervolgens doorsturen naar jou als kortingspartner.

Interesse? Stuur een e-mail naar marije@cjp.nl voor meer info. Let op: het iframe is alleen bedoeld voor partners die CJP-korting bieden.


 

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.