Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Publicatie: Een wereld vol mogelijkheden in het mbo
9 jan 2018

Publicatie: Een wereld vol mogelijkheden in het mbo

CJP en het LKCA presenteerden donderdag 7 december de publicatie 'Een wereld vol mogelijkheden. Cultuureducatie in het mbo' tijdens een bijeenkomst voor culturele instellingen en mbo-docenten uit heel Nederland. De bijeenkomst vond plaats op de inspirerende campus van het Koning Willem I College in Den Bosch, waar cultuureducatie al een prominente plek heeft.


Tijdens de bijeenkomst presenteerden we de resultaten van een onderzoek naar de plek van cultuureducatie in het mbo, en het gebruik van de MBO Card. Practor burgerschap Chris Holman gaf een mooie lezing. En we zagen de voorpremière van de nieuwe voorstelling van Theater aanZ, ontwikkeld voor mbo-studenten. Ook hadden culturele instellingen, mbo-docenten en mbo-stakeholders de kans om tijdens inspiratiesessies vragen en kennis uit te wisselen. 


Tenslotte reikten we de eerste publicatie 'Een wereld vol mogelijkheden' uit aan Alet van Leeuwen (Netwerk burgerschap/MBO raad) en Henk Langenhuijsen (cultuurcoördinator KWIC), én de eerste MBO Card van het nieuwe schooljaar. Twee studenten van het Koning Willem I sloten de bijeenkomst af met een muzikale performance.


We zijn blij dat zoveel culturele instellingen en mbo-docenten het belang van cultuureducatie in het mbo inzien, en op de bijeenkomst veel kennis, vragen en tips hebben uitgewisseld.


Benieuwd naar de publicatie? Download hier de PDF.
Wil je een hardcopy exemplaar ontvangen. Mail dan naar marije@cjp.nl

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.