Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP-iframe: pasverkoop op je eigen website
15 feb 2016

CJP-iframe: pasverkoop op je eigen website

CJP is een stichting die zich inzet voor de sector. Wij stellen hiervoor graag onze communicatiemiddelen ter beschikking. CJP krijgt geen subsidie, voor het grootste gedeelte bestaan wij dankzij de pasverkoop. Daarom hebben wij een nieuwe tool ontwikkeld: CJP-iframe.

CJP-iframe
De iframe is een gratis tool die jij als die jij als CJP-kortingspartner kunt implementeren op je website, zodat bezoekers direct een CJP-pas kunnen kopen. North Sea Jazz en Amsterdam Woods gingen je al voor.

De voordelen:
- Het iframe is eenvouding te implementeren.
- Dankzij het iframe hoeft de bezoeker jouw website niet te verlaten. Dit is niet alleen positief voor het websitebezoek, het vergroot ook de kans dat de bezoeker daadwerkelijk een kaartje koopt.
- Het is een loyaliteitsinstrument naar de bezoeker toe. Je geeft CJP-korting om toegankelijk te zijn voor een jonge groep. Door de pas zelf te verkopen, kunnen mensen direct gebruikmaken van de korting die jij geeft. Andersom worden de bezoekers op deze manier ook loyaler naar jou als instelling.
- Door de pasverkoop blijft CJP financieel gezond. Hierdoor kunnen we CJP’ers blijven inspireren én vervolgens doorsturen naar jou als kortingspartner.

Interesse? Stuur een e-mail naar marije@cjp.nl voor meer info. Let op: het iframe is alleen bedoeld voor partners die CJP-korting bieden.

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.