Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Verandering betaling Cultuurkaart aan kassa
23 nov 2015

Verandering betaling Cultuurkaart aan kassa

De CJP Cultuurkaart-betaling aan de kassa verandert. Tot nu toe kwam de betaling tot stand via de magneetstrip aan de achterkant van de pas en kon er betaald worden via de pinterminal. Vanaf nu wordt de barcode aan de voorkant gebruikt voor de betaling.

Update door kassaleverancier
Om de individuele betalingen te kunnen blijven ontvangen, zal jouw kassaleverancier een update moeten verzorgen van je kassa. Elk kassasysteem is anders. Daarom vragen we om zelf contact op te nemen met de helpdesk van je leverancier en een verzoek te doen voor het aanpassen van de kassa. Vanuit CJP wordt vanuit het collectief eenzelfde verzoek gedaan, zodat de aanpassing zo snel mogelijk tot stand kan worden gebracht.

Extra marketinginformatie
CJP werkt met een kassakoppeling via Intersolve. Dit is hetzelfde systeem als nu voor de Museumkaart wordt gebruikt. Als het kassasysteem is aangepast, kun je naast het aannemen van betalingen ook de geldigheid van de CJP-pas controleren. Voor jouw instelling betekent dit dat CJP je straks kan voorzien van extra marketinginformatie over jongeren. Deze informatie deelt CJP ook met de sector.

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.