Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
MBO Card van start
11 nov 2015

MBO Card van start

Vanaf woensdag 2 december worden de eerste MBO Cards van dit jaar verspreid onder deelnemende scholen. Dat betekent dat de opgegeven contactpersoon MBO Card de passen die niet naar een postadres zijn verzonden, onder studenten en docenten kan gaan verspreiden.

Wanneer uw school de MBO Cards ontvangt, is afhankelijk wanneer de studentgegevens zijn aangeleverd. Als uw gegevens uiterlijk op 1 november 2015 volgens de door CJP gevraagde specificaties zijn aangeleverd, ontvangt u de passen in de week van 7 december. Was dit later dan 1 november, maar vóór 21 december, dan komt de onderwijsinstelling in het nazendtraject. De onderwijsinstelling ontvangt de MBO Card-pakketten binnen twee maanden na aanlevering van de gegevens.

Wat ontvangen uw studenten?

Studenten ontvangen een welkomstbrief met een MBO Card op naam en een boekje waarin wordt uitgelegd wat je met je pas kunt doen. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de MBO Card, is het nodig deze te activeren. Dat kan heel eenvoudig op www.mbocard.nl. Door hun pas te activeren maken studenten automatisch kans op mooie prijzen.

Toolkit voor mbo-instellingen

Doet uw mbo-instelling mee aan de MBO Card en wilt u campagnematerialen gebruiken om uw studenten te informeren over hun nieuwe kortingspas? Onder 'downloads' vindt u visuals om de introductie van de MBO Card te ondersteunen. Bijvoorbeeld via uw website, social kanalen, nieuwsbrief of narrowcasting.

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.