Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Bezoek CJP op gratis festival WIRED
26 mei 2015

Bezoek CJP op gratis festival WIRED

Van 11 t/m 13 juni is het Schouwburgplein in Rotterdam het bruisende hart voor jongeren, kunst, cultuur en onderwijs tijdens het gratis festival WIRED.

Programma
Er zijn optredens en workshops vanuit allerlei disciplines: van hiphop tot nieuwe media en van dans tot spoken word. Voor docenten worden op donderdag en vrijdag speciale activiteiten  georganiseerd, zoals een lezing door Mark Mieras over het effect van kunst en cultuur op de werking van de hersenen en een interactieve sessie met Suzan Lutz over de kracht van nieuwsgierigheid en hoe deze een plek krijgt in het onderwijs. Meer info? Neem een kijkje op de website of like Facebook voor het laatste nieuws!

Gratis cadeau van CJP
Ook de CJP Cultuurkaart komt naar WIRED. Op vertoon van de CJP/BCA Docentenpas kunt u tijdens het festival bij de CJP-stand een leuk CJP-cadeau ophalen: een tas t.w.v. € 10,-. Daarnaast is er op vrijdag een informatiebalie waar u persoonlijk alle informatie over de Cultuurkaart kunt krijgen.

We gebruiken deze gegevens om je vraag te beantwoorden. Meer weten over hoe we omgaan met je gegevens? Kijk dan even naar ons Privacy Statement.
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.