Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Winactie! Gratis voorstelling voor u en uw leerlingen
4 mrt 2014

Winactie! Gratis voorstelling voor u en uw leerlingen

Win nu kaarten voor de voorstelling LIKE, over (online) pesten bij u op school. 
 
PlayBack maakt via interactief theater maatschappelijke en actuele thema's bespreekbaar met jongeren, hun ouders en docenten. LIKE is hun nieuwste voorstelling, gemaakt voor de onderbouw van alle niveaus van het voortgezet onderwijs, en gaat over (online) pesten. Deze voorstelling maakt op herkenbare, humoristische en ook pijnlijke wijze de impact van pesten voelbaar. Zo krijgen jongeren inzicht in de belevingswereld van het gepeste kind én de pester. Bij LIKE ontvangt u een gratis digitale handleiding, die voor of na de voorstelling ingezet kan worden in de klas.
 
In samenwerking met Digibewust, UPC en Stichting Kinderpostzegels biedt PlayBack 1 gratis voorstelling aan voor maximaal 60 leerlingen. Wilt u deze voorstelling winnen om zo kennis te maken met PlayBack en haar werkwijze? Mail dan voor 20 maart de reden waarom uw school zou moeten winnen naar info@tgplayback.nl.
 
Naast LIKE organiseert Playback ook ouderavonden en docententrainingen over het thema (online) pesten. Meer info over LIKE.
We gebruiken deze gegevens om je vraag te beantwoorden. Meer weten over hoe we omgaan met je gegevens? Kijk dan even naar ons Privacy Statement.
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.