Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Cultuurkaart nieuws
25 apr 2013

Cultuurkaart nieuws

U bent alweer volop bezig met het nieuwe schooljaar en er komen bij CJP dan ook veel vragen binnen over hoe het verder gaat met de Cultuurkaart.
 
De brieven en e-mails met de oproep u aan te melden zullen dit jaar iets later verzonden worden. Begin juni stuurt minister Bussemaker een visiebrief over haar cultuurbeleid aan de Tweede Kamer. We hopen dan meer duidelijkheid te krijgen. Ook verwachten we rond die tijd te weten hoe de toekomst van het vak CKV eruit ziet. We wachten dit nog even af.
 
Wat we u nu al wel kunnen meedelen is dat voor het komende schooljaar de voorwaarden voor de Cultuurkaart ongeveer hetzelfde zullen zijn als in het afgelopen jaar. Als er op basis van de visiebrief sprake zal zijn van aanpassingen in de opzet van de Cultuurkaart dan zullen die pas ingaan in het schooljaar 2014-2015.
 
Kortom, ook in het schooljaar 2013-2014  betaalt u € 2,- per leerling. U legt € 10,- per leerling in voor de hele school (of een selectie) en u krijgt daarbovenop € 5,- per leerling + vele kortingen voor school, leerlingen (en hun ouders) en docenten.

U heeft daarmee ook in 2013-2014 in totaal: € 15,- per leerling om uit te geven aan cultuur + vele kortingen. Dit kunt u alvast meenemen in uw plannen. En let begin juni op uw mailbox voor de aanmeldbrief Cultuurkaart.
We gebruiken deze gegevens om je vraag te beantwoorden. Meer weten over hoe we omgaan met je gegevens? Kijk dan even naar ons Privacy Statement.
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.