Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Informatie voor ouders

Informatie voor ouders

Heeft uw zoon of dochter een CJP Cultuurkaart gekregen op school? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Met de CJP Cultuurkaart maakt uw zoon of dochter voordelig kennis met cultuur. Maar ook de rest van het gezin profiteert van de vele CJP-kortingen.

Heeft uw zoon of dochter een CJP Cultuurkaart gekregen op school? Dan worden culturele activiteiten een stuk goedkoper. Op vertoon van de pas krijgt uw kind korting op entree bij bioscopen, theaters, musicals, musea en festivals. Maar ook kleding, schoenen, sportartikelen en tijdschriften zijn met de pas heel voordelig.

CJP Cultuurkaart online claimen

Vanaf dit jaar werken we met een digitale CJP Cultuurkaart. Deze zetten we online klaar voor uw zoon of dochter. De kaart dient nu geclaimd te worden met een speciale activatiecode. Zit uw kind in klas 1 t/m 3? Dan ontvangt u een welkomstenvelop die aan u geadresseerd is, met daarin de code. Omdat uw kind nog geen 16 jaar is en uw toestemming nodig is om de kaart te claimen, vragen we u om deze handeling te verrichten. U kunt dit samen met uw zoon of dochter doen. Vervolgens kan uw kind na uw toestemming de CJP Cultuurkaart op zijn of haar mobiele telefoon zetten, maar u kunt de pas natuurlijk ook op uw eigen telefoon inladen. U heeft de kaart dan altijd bij de hand als u voor uw kind betaalt bij een culturele instelling of winkel. De CJP Cultuurkaart is ook online te gebruiken.

Tegoed op de CJP Cultuurkaart

Met de CJP Cultuurkaart kan uw kind voordelig kennismaken met cultuur. De schoolt stelt een speciaal budget beschikbaar voor de culturele activiteiten die uw kind al dan niet verplicht moet uitvoeren op school. Bovenop dit bedrag wordt door het ministerie van OCW minimaal €5,- per kind bijgedragen.

Korting met de CJP Cultuurkaart

Ook buiten school kan uw zoon of dochter de CJP Cultuurkaart gebruiken. Culturele activiteiten zijn voortaan een stuk goedkoper. Op vertoon van de pas krijgt uw kind korting bij bijvoorbeeld bioscopen, theaters, musicals, musea en festivals. Maar ook kleding, schoenen en tijdschriften zijn met de pas extra voordelig. Bekijk hier alle CJP-kortingen. Goed om te weten: de rest van het gezin profiteert mee van verschillende aanbiedingen.

Meld u aan voor de oudernieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de CJP Cultuurkaart en exclusieve aanbiedingen van CJP ontvangen? Meld u dan hier aan. U ontvangt de nieuwsbrief één keer per maand.
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.