Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Informatie voor ouders

Informatie voor ouders

Heeft uw zoon of dochter een CJP Cultuurkaart gekregen op school? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Met de CJP Cultuurkaart maakt uw zoon of dochter voordelig kennis met cultuur. Maar ook de rest van het gezin profiteert van de vele CJP-kortingen.

Heeft uw zoon of dochter een CJP Cultuurkaart gekregen op school? Dan worden culturele activiteiten een stuk goedkoper. Op vertoon van de pas krijgt uw kind korting op entree bij bioscopen, theaters, musicals, musea en festivals. Maar ook kleding, schoenen, sportartikelen en tijdschriften zijn met de pas heel voordelig.

Meld u aan voor de oudernieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de CJP Cultuurkaart en exclusieve aanbiedingen van CJP ontvangen? Meld u dan hier aan. U ontvangt de nieuwsbrief één keer per maand.

Bijdrage overheid

De CJP Cultuurkaart is niet alleen een kortingspas, ook het cultuuronderwijs van uw zoon of dochter wordt ermee betaald. Gemiddeld is er per leerling € 15,- beschikbaar voor culturele activiteiten binnen schoolverband. De overheid draagt hiervan € 5,- per leerling bij en de school € 10,-.
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.