Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP-korting geven

CJP-korting geven

CJP geeft je toegang tot meer dan één miljoen jongeren. Hier lees je hoe je jouw organisatie aanmeldt, online kaarten kunt verkopen met CJP-korting en jezelf kunt promoten onder jongeren.

Waarom CJP-korting geven?

Korting geven is een goedwerkend, drempelverlagend marketinginstrument. Door aantrekkelijke CJP-kortingen laat je zien dat jonge mensen meer dan welkom zijn en door de (financiële) drempel weg te nemen nodig je jongeren uit om eens iets nieuws te proberen.

Kortinggever worden

Alle culturele organisaties kunnen CJP-korting geven. Heb je aanbod dat geschikt is voor jongeren en wil je als CJP-kortinggever zichtbaar worden op deze site? Mail dan anneke@cjp.nl met het aanbod en de CJP-korting. Ben je al aangemeld als CJP Cultuurkaart-acceptant, dan hoef je je niet apart te registreren als CJP-kortinggever.

Jouw aanbod in CJP Media

Het is mogelijk om jouw culturele aanbod te promoten in nieuwsbrieven of op deze site. Bekijk voor alle mogelijkheden het document 'CJP Media', zie bovenaan deze pagina onder Downloads.
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.