Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Zwolse Theaters

Zwolse Theaters
Tot € 5,- CJP-korting
Van twee theatrale walletjes eten in Zwolle

Sommige mensen in Nederland hebben het maar zwaar. Waarom? Omdat zij in een plaats wonen waar geen museum, bioscoop of theater is, terwijl ze wel barsten van de culturele energie. Zo zonde dat zij altijd eerst een uur moeten fietsen voordat zij deze kwijt kunnen in een naburige plaats waar wel is gedacht aan de échte behoeftes van de bewoners.

Gelukkig hoeven de mensen die in en rond Zwolle wonen niet te vrezen voor dergelijke scenario’s. Daar hebben ze namelijk genoeg cultuur. Zo beschikken ze over Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel, beide plekken waar je naartoe kunt gaan voor zowel klassieke concerten als musicals.

Alsof dat nog niet leuk genoeg is, geven ze op veel van deze voorstellingen ook nog CJP-korting.  Hoeveel zwaaien met je favoriete blauwe pas je precies scheelt bij deze theaters, durven wij niet te zeggen. Alle geselecteerde shows zijn namelijk anders geprijsd, dus ook het gereduceerde tarief verschilt.

Check hier de agenda Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.