Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

ZomerJazzFietsTour 2019

ZomerJazzFietsTour 2019
Tot € 16,50 CJP-korting
Ongehoord uitdagend

Buiten de gebaande paden, eigenzinnig, tegendraads, vernieuwend, autonoom. Als die woorden op jou van toepassing zijn, lijk je wel een beetje op de ZomerJazzfietsTour. Het zou best zo kunnen zijn dat je op dit intieme bijzondere festival iets vindt dat je niet had verzonnen en je bij gaat blijven. Op de laatste zaterdag van augustus toveren wij het mooie oude landschap van het Noord-Groningse Reitdiepdal om tot een weids festivalgebied. In 21 middeleeuwse kerkjes en gigantische boerenschuren wordt op één middag een proeverij van meer dan 30 concerten geprogrammeerd. Je fietst van concert naar concert. De muziek smaakt anders dan je gewend bent, het bier niet (hoewel, het speciale ZJFT-bier misschien wel).

Spring op 30 en 31 augustus op de fiets en check de allerbeste jazz in Groningen. Als CJP'er krijg je tot wel € 16,50 korting op dit festival. Bestel hier je kaarten!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 2,50 CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.