Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Zin op Zondag: Filter Bubbles en Fake News

Zin op Zondag: Filter Bubbles en Fake News
€ 5,- CJP-korting
In je eigen bubbel

Zodra je het internet op gaat, word je opgeslokt door een grote zeepbel: de filterbubbel. Deze bubbel zorgt ervoor dat we allemaal in onze eigen media-werkelijkheid leven, het aanbod wordt namelijk op je eerdere zoekgedrag aangepast. Journalist en schrijver Chris Keulemans spreekt met allerlei interessante gasten uit de politiek, media, technologie en kunst over de verandering van het nieuwsaanbod. Onder andere Francisco van Jole, hoofdredacteur van Joop.nl, vertelt over de invloed van sociale media op de journalistiek met als gevolg dat fake-news onze bubbel binnendringt. Dat is best een big deal

Filter Bubbles en Fake News vindt plaats op 12 maart in Stadsschouwburg te Utrecht. Met je pas krijg je € 5,- CJP-korting. Je betaalt daardoor maar € 5,- voor een verrijkende zondagmiddag.

CJP helpt je de verkiezingstijd door: cultuur scherpt je blik, laat je soms net even anders kijken of bevestigt wat je altijd al dacht. Zes weken lang is er een toffe programmering en kan je de CJP-pas ook twee maanden gratis proberen. Bouw je mee aan de Culturele Coalitie?

Bestel hier je kaarten Attend op Facebook Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Stadsschouwburg Utrecht
€ 5,- CJP-korting

Stadsschouwburg Utrecht

Dikke korting op Utrechtse kleinkunst

Flip en de Noormannen
tot 50% CJP-korting

Flip en de Noormannen

De schokkendste poëet van Nederland

Stadsschouwburg Utrecht: ZIN op Zondag
€ 5,- CJP-korting

Stadsschouwburg Utrecht: ZIN op Zondag

Voedsel voor de hersenen