Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Zin op Zondag: De Grote Februari Show

Zin op Zondag: De Grote Februari Show
€ 5,- CJP-korting
Geen stoffige verhalen, maar toffe nieuwe inzichten

Februari staat bekend als een korte maand, met flink veel regen en kou. Rondom deze thema's was weinig interessants te verzinnen, dus kozen Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken voor een gloednieuwe actualiteitenshow. Onverwachte gasten uit alle hoeken van het land – ja, de mannen houden het spannend – vertellen over de ontwikkelingen van onze wereld, op het gebied van politiek, wetenschap, journalistiek en kunst. Om je zaterdagnachtfilosofieën een diepere laag te geven.

De Grote Februari Show vindt plaats op 26 februari in Stadsschouwburg te Utrecht. Met je pas krijg je € 5,- CJP-korting op je kaartje. Vergeet ‘m niet mee te nemen!

CJP helpt je de verkiezingstijd door: cultuur scherpt je blik, laat je soms net even anders kijken of bevestigt wat je altijd al dacht. Zes weken lang is er een toffe programmering en kan je de CJP-pas ook twee maanden gratis proberen. Bouw je mee aan de Culturele Coalitie?

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Stadsschouwburg Utrecht
€ 5,- CJP-korting

Stadsschouwburg Utrecht

Dikke korting op Utrechtse kleinkunst

Vele hemels boven de zevende
tot 50% CJP-korting

Vele hemels boven de zevende

Het boek van Griet op de Beeck op de planken

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.