Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Zeeuws Museum

Zeeuws Museum
€ 4,25 CJP-korting
Neem je CJP-pas mee naar het leukste museum van bijna-belgië

Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij het Zeeuws Museum in Middelburg allemaal om Zeeland. Je weet wel, die provincie die in 1953 de allerzieligste van Nederland was omdat het werd getroffen door de Watersnoodramp. Oh, en het stukje land waar zeeheld Michiel de Ruyter heel lang geleden het levenslicht zag.

Uiteraard worden er in het Zeeuws Museum ook een heleboel andere zaken behandelt die deze provincie tot een bijzondere maken. Zo leer je er over de klederdracht die in dit gedeelte van Nederland veel werd gedragen en zie je er verschillende schilderijen van de vijftiende-eeuwse, Middelburgse schilder Adriaen Coorte.

Dit alles doe je als CJP’er met dikke korting. Op vertoon van je favoriete blauwe pas hoef je namelijk geen € 8,50 entree te betalen, maar slechts € 4,25. De rekenwonders onder ons hadden het natuurlijk allang door, maar voor de alfa’s zeggen we het er nog even bij: dat scheelt je € 4,25.

Meer weten? Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.