Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Zeeland Nazomerfestival 2016

Zeeland Nazomerfestival 2016
Tot € 4,- CJP-korting
Theater aan de Zeeuwse kust

Zeeland kennen we natuurlijk van de overheerlijke bolussen, de lange stranden en Bløf. En wanneer Nieuw-Zeeland er qua budget niet in zit, is Zeeland een heerlijk alternatief. Deze zomer zeker, als je ook gelijk een festival mee wil pakken. Van 23 augustus t/m 3 september kun je er namelijk terecht voor het Zeeland Nazomer Festival. Naast theatervoorstellingen, stappen ook niet de minste artiesten het podium op, waaronder De Dijk, The Common Linnets en Jett Rebel.

De voorstellingen zijn vooral bijzonder omdat ze tot in detail zijn afgestemd op de locatie waar gespeeld wordt. Zo leer je verschillende plekken van Zeeland kennen, terwijl je naar theater kijkt. De ene dag speelt een gezelschap Shakespeare in de Grote Kerk in Veere en de volgende dag luister je naar poëzie in een botenloods in Scharendijke.

Met CJP wordt het nóg leuker, want je krijgt tot € 4,- korting op voorstellingen en concerten. Zin in een zomer in Zeeland? Klik op de blauwe knop om het programma te bekijken en je kaarten te bestellen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.