Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

WOO HAH!

WOO HAH!
€ 10,- CJP-korting
Iets om trots op te zijn

Er zijn veel dingen om trots op te zijn als Nederlander. Onze geweldige fietspaden, het Nederlands elftal, de kapsalon. En natuurlijk WOO HAH!: het tofste hiphopfestival van Europa, gewoon in Hilvarenbeek. Als de festivalindustrie 101Barz is, dan komt WOO HAH! altijd het hardst. Op de line-up vind je ieder jaar Grote Rappers die de tent afbreken en aanstormend talent dat zo mogelijk nóg harder gaat. Deze editie zet WOO HAH! de kroon op het werk met de komst van Drie Hele Grote Rappers: Kendrick Lamar, Young Thug en Playboi Carti zijn headliners. En met verder o.a. A$AP Ferg, DaBaby, Lil Keed en Santi op de poster zit het met de rest van het programma ook wel snor. Met CJP scoor je 10,- korting op een weekendticket inclusief camping voor WOO HAH!

LET OP: door de festivalzomer van 2020 staat helaas een dikke vette streep. WOO HAH! wordt verplaatst naar volgend jaar en zal op 9, 10 en 11 juli 2021 plaatsvinden. Je ticket blijft gewoon geldig. Voor meer info over je tickets klik je op de blauwe knop.

Meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

Poppodium Metropool
Tijdelijk gesloten CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.