Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

WOO HAH! (CJP = uitverkocht)

WOO HAH! (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting
Total loss op het leukste hiphopfestival van Nederland

In de categorie ‘dingen die we tien jaar geleden niet hadden kunnen voorspellen’: Nederland heeft het grootste hiphopfestival van de Benelux! Ja, het klinkt gek, maar het komt allemaal door WOO HAH!. Sinds het festival hier is neergestreken, wordt Tilburg ook wel ‘Het Atlanta van het Zuiden’ genoemd. Bij de kapper draaien ze keihard Kendrick Lamar, je kunt geen supermarkt doorlopen zonder Mac Miller te horen en in cafés pompen ze Wu-Tang Clan.

Het aantal Supreme-petjes is in drie jaar tijd met 243% gestegen en er gaan geruchten dat Lil Pump een appartement heeft gekocht in de binnenstad. Hoe zal dat dit jaar gaan nu het festival weer is uitgebreid naar drie dagen en grootheid J. Cole met zijn jet naar de Beekse Bergen vliegt? Ook Joey Bada$$, Cardi B, Migos en A$AP Rocky zijn erbij en dat is nog maar een kleine greep uit de line-up. Het wordt madness.

Mis het niet en wees er bij op 13, 14 en 15 juli. Je scoort een weekendkaartje inclusief camping met € 10,- CJP-korting, je betaalt dan €128,90. Op = op dus wees er snel bij en neem je CJP-pas mee naar het festival.

Let op: de CJP tickets zijn uitverkocht!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

WOO HAH! 2019
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! 2019

Scoor je weekendtickets met € 10,- korting

Go Short
€8,- met CJP

Go Short

300 films en dat in 5 dagen!

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.