Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Wonderfeel

Wonderfeel
€ 35,- CJP-korting
Sprookjesbos met klassieke muziek

Een natuurgebied in Engelse Landschapstijl vormt het decor voor Wonderfeel: het Lowlands van de klassieke muziek. In plaats van modderworstelen bij rockbands, geniet je als een echte young lord of m’lady onder een boom van Chopin, Mozart en Rameau. Een festival afstruinen is nog nooit zo chique geweest.

Meer dan honderd concerten worden uitgesmeerd over zes podia. Minimal en jazz-muzikanten komen ook koekeloeren en laten zien hoe rekbaar het begrip ‘klassieke’ muziek is. Vergeet niet een retro-portret van jezelf te laten maken door De Fotografen van de 19e Eeuw. Deze mannen met bolhoeden en hun 100-jarige fotocamera staan klaar om jouw ziel op de gevoelige plaat te leggen. Als we toch deftig bezig zijn...

Wonderfeel vindt plaats op 22 t/m 24 juli op buitenplaats Schaep en Burgh in 's Graveland. Reguliere dagkaarten kosten € 65,- per stuk, maar CJP’ers betalen slechts € 30,-. De dingen die je doet met het overgebleven geld hoeft alleen God te weten.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Wonderfeel 2019
€ 51,- CJP-korting

Wonderfeel 2019

Meer dan € 50,- korting op weekendkaarten

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)

Scoor je weekendtickets met € 10,- korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.