Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Wonderfeel 2019

Wonderfeel 2019
€ 51,- CJP-korting
Meer dan € 50,- korting op weekendkaarten

CJP Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

Waarom zou een festival altijd moeten draaien om vuige rock, snoeiharde hiphop of extatische pop? Klassieke muziek hoor je zelden tot nooit op grote zomerfestivals en dat is zonde. Een intieme pianosuite of een strijkerskwartet past namelijk ook heel goed op een zonovergoten weide of een verstopt plekje in het bos. Goddank is er Wonderfeel, het Lowlands van de klassieke muziek. Op het prachtige Landgoed Schaep en Burgh (dichtbij Hilversum) hoor je drie dagen lang de mooiste klassieke melodieën. Van statige suites tot meezingklassiekers: het kan en mag allemaal op Wonderfeel. 

Met CJP Weekly scoor je maar liefst € 51,- korting(!) op een passepartout voor Wonderfeel. Een dagkaart is voor CJP’ers € 33,50 goedkoper. Grijp je kans op een weekend klassieke muziek in de natuur en klik op de blauwe button om tickets te scoren!

Nog geen CJP-pas?

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden en een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar één week.

Bekijk ook

Nederlands Film Festival
€ 2,50 CJP-korting

Nederlands Film Festival

Tijdens NFF zie je de parels uit de Nederlandse film

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Kadepop Festival 2019
€ 7,50 CJP-korting

Kadepop Festival 2019

Ongeraffineerd gesuikerd uniek

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.