Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Wolven huilen niet alleen

Wolven huilen niet alleen
Geannuleerd CJP-korting
6 jongens, 15 jaar isolement

Een slot op de deur, wat matrassen op de grond en heel veel dvd’s. Dat was 15 jaar lang de realiteit voor de broers Angulo: hun verstokte hippievader vond de buitenwereld levensgevaarlijk en hield zijn kinderen daarom binnen. En daarbinnen keken ze films, heel veel films: Reservoir Dogs, Lord of the Rings, The Dark Knight. Met cornflakesdozen en yogamatten maakten de jongens hun eigen kostuums en wapens na. Regisseur Charli Chung was zo verbaasd over de levenslust van de jongens, dat hij er een voorstelling over maakte: Wolven huilen niet alleen. Kan je met fantasie de werkelijkheid te lijf gaan?

LET OP: Wolven Huilen Niet Alleen is geannuleerd vanwege de corona maatregelen. Heb je een ticket gekocht? Dan neemt Frascati contact met je op.

Wolven huilen niet alleen is nu te zien in Frascati en trekt daarna langs verschillende Nederlandse theaters. CJP-korting kan oplopen tot wel € 10,-. Klik op de blauwe knop om de speellijst te bekijken.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

DOPE
tot € 5,- CJP-korting

DOPE

Voorstelling over de dilemma's rondom drugsgebruik

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.