Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Wolff

Wolff
€ 2,- CJP-korting
Veel filmische vermaak voor weinig geld bij een van de grootste bioscoopketens van NL

Als je alles kapot zou relativeren, dan kom je tot de conclusie dat film (net als voetbal, overigens) een totaal triviale zaak is. In essentie is het namelijk niet van levensbelang dat wij elk jaar trouw getrakteerd worden op alwéér een nieuwe X-Man.

Toch zou het wel jammer zijn als je film losrukte uit de maatschappij. Dan kunnen de vestigingen van Wolff wel opdoeken, en dat zou zonde zijn. Bij de locaties in Utrecht, Rotterdam, Enschede, Groningen, Nieuwegein en Huizen kun je namelijk terecht voor een breed scala aan films. Van grote miljoenenproducties tot een kleine arthousefilm die bijna nergens anders te zien is: Wolff heeft het allemaal.

Op al deze filmische pareltjes krijg jij als CJP’er korting. Op vertoon van je favoriete pas krijg je tot € 2,- korting van maandag t/m vrijdagmiddag. Check om teleurstelling te voorkomen bij jouw bioscoop wanneer de korting geldt.

 

Vestiging bij jou in de buurt? Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Kinepolis
tot € 2,50 CJP-korting

Kinepolis

Van Groningen tot Brabant. Plof neer met CJP-korting.

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.