Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Wintertuinfestival

Wintertuinfestival
tot € 5,- CJP-korting
De lezer is een activist

We leven in een tijd waarin privacy een schaars goed is. Waarschijnlijk zal je er niet van schrikken, maar bedrijven zoals Google en Facebook weten alles van ons. Van onze geboorteplaats tot onze lievelingskleur; het is allemaal wel ergens te vinden op het internet. Op basis van deze weetjes proberen ze ons producten aan te bieden. Erg doordacht allemaal, maar wat kunnen wij hier tegen doen? Het is heel simpel: altijd blijven lezen. We kunnen zelf bepalen wat we leuk vinden en waar wij graag over willen lezen. Boeken bieden ons wat het internet ons niet kan geven: nieuwe ideëen en andere werelden. Dit jaar besteedt het Wintertuinfestival aandacht aan ons, 'de vrije lezer'. 

Volg een college bij rapper des vaderlands Fresku, als je nog geen genoeg hebt van studeren. Of ontdek aankomend talent tijdens de Avond van de grote beloftes en babbel met schrijvers, kunstenaars en wetenschappers over het onderwerp 'de vrije lezer'. CJP geeft ook nog eens tot € 3,- korting!

Wil je naast lezen ook je schrijfskills verbeteren? Kom dan naar de speciale schrijworkshop die we samen met Wintertuin organiseren: Schrijver in één dag.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.