Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Wintertuin Festival: Wintertuin2020

Wintertuin2020
€ 3,- CJP-korting
Je jaarlijkse portie Wintertuin, maar dan coronaproof

Helaas gaat het literaire Wintertuinfestival dit jaar niet door. Toch is er goed nieuws: Wintertuin2020! Coronaproof events, zowel on- als offline, van september tot en met december. Met nieuwe literaire programma's en ideeën, maar ook bestaande formules in een aangepaste vorm. Er zijn kleinschalige binnenprogramma's, zoals interviews, talkshows en expedities. Maar ook in de buitenlucht is er vermaak. Zo schreef Jaap Robben speciaal voor Wintertuin2020 een verhaal datNijmegenaren al fietsend of wandelend kunnen lezen. Natuurlijk is er ook digitaal aanbod: van podcasts tot een leesclub waarbij dichters al videobellend met het publiek hun favoriete tekst bespreken.

CJP'ers scoren € 3,- korting op een groot gedeelte van het programma. Dat betekent dat je nog maar € 7,- betaalt voor een kaartje. Ook is er gratis aanbod op Wintertuin2020. Klik op de blauwe button voor meer informatie. 

Meer informatie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

ISS Tijdschriften
Tot € 200,- CJP-korting

ISS Tijdschriften

Het goedkoopste tijdschriftenabonnement ooit met CJP

Writers Unlimited
Tot 50% CJP-korting

Writers Unlimited

Voor de helft van de prijs naar het beste literaire festival van Den Haag

American Book Center
10% CJP-korting

American Book Center

Koop je helemaal arm aan Engelstalige boeken

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.