Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Winterparade

Winterparade
€ 7,50 CJP-korting
Maakt de winter nét wat dragelijker

Kijk even op de thermometer, wil je? Of anders Weeronline. Check hoe koud het is. Zeer spijtig dat die indian summer niet geweest is, hè? Hoe dan ook, de winter komt er weer aan. Niet leuk om bij stil te staan in september, klopt. Maar de winter brengt ook een van leukste culturele evenementen van het jaar. Loop eind december maar eens door Amsterdam of Haarlem en gluur naar binnen bij de Zuiderkerk of St. Bavokerk. Meterslange tafels, heerlijk eten, dansers en acteurs die over de tafels rennen en vliegen: wat een spektakel! De Winterparade maakt ons zelfs in de zomer uitzien naar de winter. Dineren met vreemde buren terwijl vlak voor je neus theaterstukken de revue passeren. Ook al is het buiten koud: binnen is het warm.

Kom lekker met ons opwarmen en koop je ticket nu. CJP geeft € 7,50 korting. Als je maar wel met je verkleumde handjes je pas laat zien. Let wel op voor welke datum je tickets bestelt: 21 tot en met 30 december is de Winterparade in Amsterdam en 5 & 6 januari in Haarlem. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.