Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

WinterParade 2016

WinterParade 2016
€ 7,50 CJP-korting
De acts bedienen jóu

Op een festival heb je nooit de tijd om uitgebreid te eten. Voor je het weet begint die ene band, of moet je richting een theatervoorstelling waarvoor je al drie maanden geleden een ticket hebt gekocht. Dan schrok je dat laatste beetje naar binnen en hobbel je met volle maag over het festivalterrein. Not chill.

Daar zal je op de Winterparade geen last van hebben. Jij hoeft niet naar de acts toe, de acts komen naar jou toe terwijl je zit te eten. Zo springen de koks en serveersters op tafel als je iets nodig hebt en spelen acteurs en muzikanten recht voor je neus. Pretty chill. 

Deze editie op het menu: verrassende theateracts van onder anderen Club Gewalt en Moeremans & Sons, vioolspel van Kristie en Karen Su en koorzang onder leiding van Yorick Heerkens. Te lang aan tafel gezeten? Na afloop spring je erop en waag je een dansje bij de Silent Disco van 433fm.

De WinterParade vindt 22 t/m 30 december plaats in Amsterdam. Daarna trekken ze door naar Haarlem (6 & 7 januari). Met CJP kun je een korting scoren van € 7,50 en betaal je € 37,50 voor een kaart.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.