Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
€ 3,50 CJP-korting
Omdat we altijd wel wat spanning kunnen gebruiken

Hoeveel we ook van ons land houden (misschien wat minder in grauwe herfsttijden); veel wildernis is er niet te vinden. Het meest exotische beest dat je hier voorbij ziet komen is een egel die moeite heeft met oversteken. Gelukkig kun je naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, dé plek om nieuwe ervaringen op te doen. Hier reis je de hele wereld rond, zonder een vliegtuig in te stappen.

Vaar tussen de olifanten door in de jungle, maak een 4D testrit in een onderzoeksvoertuig en rijd in een safaritruck langs zebra’s en kamelen. Tijdens ontdekkingstochten leer je alles over het overleven in de wildernis. Van 24 december t/m 8 januari vindt hier de WildNights plaats. Struin door prachtig verlichte werelden en warm onderweg jezelf en een marshmallow op bij het kampvuur.

Met een blauwe pas krijg je € 3,50 CJP-korting op je entreeticket. Voor maar € 26,50 bezoek je overdag WILDLANDS en diezelfde avond WildNights zonder bij te betalen. Korting alleen beschikbaar aan de kassa.

Kijk hier voor meer informatie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

020Studio
Tot 20% CJP-korting

020Studio

Geef jezelf een make-over met CJP-korting

iMac 21,5-inch
€ 103,52 CJP-korting

iMac 21,5-inch

Nieuwe pc nodig? Probeer dan eens de iMac 21,5-inch voor een zacht CJP-prijsje

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.