Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Wicked Jazz Sounds Festival

Wicked Jazz Sounds Festival
€ 7,50 CJP-korting
Dansen op de lekkerste jazz, funk, soul en hiphop

De zon schijnt, de trompetten en saxofoons galmen over het terrein en je danst tot in de kleine uurtjes. Ondertussen grabbel je in houten kratten met vinyl (en vind je misschien die ene toffe soulplaat), doe je je tegoed aan lekker eten en bewonder je werk van lokale kunstenaars. Of ga je gewoon relaxed een potje sjoelen. Dit alles onder het genot van jazz, funk, soul en hiphop. Het Wicked Jazz Sounds Festival beleefde vorig jaar de eerste editie, met onder meer de Gallowstreet Brass Band, Circo Simonelli en de Soulclap DJs. De eerste namen voor dit jaar zijn ook veelbelovend, o.a. Typhoon, Benjamin Herman, Bruut, Lorrèn en WU15 zijn van de partij op het bruisende Noorderlicht-terrein op de NDSM-werf in Amsterdam.

Met je CJP-pas krijg je € 7,50 korting op de toegangsprijs. Je ticket is dan nog maar € 30,- in plaats van € 37,50. Kies alvast je meest funky outfit uit (je flare jeans is hier helemaal hot) en pak die korting.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)

Scoor je weekendtickets met € 10,- korting

We Are Electric 2019
€ 5,- CJP-korting

We Are Electric 2019

€ 5,- korting op een passe-partout

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.