Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Where The Wild Things Are 2016

Where The Wild Things Are 2016
Tot € 119,- CJP-korting
Tipje van de sluier: de wild things zitten niet thuis op de bank

De vorige editie van WTWTA ligt nu iets meer dan een half jaar achter ons, maar we zijn nog steeds bezig het festival te verwerken. Hebben we nu echt een 06-nummer gebeld om Rummikub-tips te krijgen van een klein persoon in een gouden glitterjas? Gaf Maxim ‘Rembo & Rembo’ Hartman écht een aquarobicsles in het tropisch zwemparadijs of was dat een droom? En hoezo had de gitarist van Afterpartees er opeens een tatoeage bij?

Where The Wild Things Are kun je dus beter spellen met een vraagteken erachter, maar één ding is zeker: dit jaar zijn wij gewoon weer van de partij. U bent van harte welkom voor een gezelschapsspel in onze bungalow. Met CJP krijg je 10% korting op een bungalow, wat betekent dat je dus tot wel € 119,- korting kan krijgen! Log nu in op CJP.nl en je krijgt toegang tot de boekingspagina van WTWA.

Line-up compleet met o.a.
De Jeugd van Tegenwoordig, Balthazar, Fresku, Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, Golf Panda , Larry Gus , Weval, Junior Boys , Petite Noir , Dollkraut, Birth of Joy, The Jacques en The Homesick en vele anderen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

De Parade
€ 4,50 met CJP

De Parade

€ 4,- korting op je toegangsticket

Once In A Blue Moon Festival
€ 13,80 CJP-korting

Once In A Blue Moon Festival

Eendaags rootsfestival in Amsterdamse Bos

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.