Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Tropenmuseum: What a genderful world

What a genderful world
€ 7,- CJP-korting
Duik in de wereld van gender en in een bad vol borsten

Wist jij dat roze in het Westen pas sinds de jaren vijftig een meisjeskleur is? Dat de woorden 'hij' en 'zij' niet bestaan in de Turkse taal? En dat Mexico naast mannelijk en vrouwelijk een derde gender kent: muxe? Dit en meer ontdek je in de expo What a Genderful World in het Tropenmuseum. Duik in de wereld van gender en ontdek hoe gender wereldwijd geuit en beleefd wordt. Tijdens je bezoek kun je van alles doen. Heb je altijd al in een bad vol borsten willen duiken? It's your lucky day! Altijd al model willen zijn in een fotoshoot? Doe mee aan een shoot die je bewust maakt van je typisch 'mannelijke' of 'vrouwelijke' pose.

De expo What a genderful world is van 11 oktober 2019 tot 24 augustus 2020 te zien in het Tropenmuseum in Amsterdam. Met CJP kost een kaartje € 9,- in plaats van € 16,-. Ben je jonger dan 18? Dan kun je zelfs voor € 7,- naar binnen. Koop je kaarten via de blauwe knop.

Scoor je kaarten hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Tropenmuseum
€ 7,- CJP-korting

Tropenmuseum

Spijker je kennis over de wereldcultuur bij

Heden van het slavernijverleden
€ 8,- CJP-korting

Heden van het slavernijverleden

Wat we vandaag nog merken van de slavernij

Things that Matter
€ 8,- CJP-korting

Things that Matter

De dingen die er écht toe doen

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.