Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Welcome to the Village

Welcome to the Village
€ 10,- CJP-korting
Bezoek het leukste dorp van Friesland met CJP-korting

Welcome to the Village is drie dagen lang het mooiste festivaldorp van Nederland. Dit dorpje wordt elk jaar speciaal voor het festival gebouwd in natuurgebied de Groene Ster, vlakbij Leeuwarden. Met bijzondere materialen hebben vrijwilligers de podia, kunst en alles eromheen in elkaar gezet. Ideaal om een drie dagen lang een heleboel toffe muziek te luisteren!
 
Recreatiegebied De Groene Ster is niet alleen befaamd om zijn naakstrandje; het is een prachtig uitgestrekt gebied, vol grasvelden en mooie meren. Dat gebied leent zich heel goed voor de podia die er tijdens Welcome to the Village komen te staan.

Fijn, al die topmuziek, maar Welcome to the Village is ook nog eens heel erg duurzaam. Zelfgebouwde podia en groenten van de boer in de buurt; zo weet je zeker dat je hartstikke lekker eet en er tegelijkertijd wordt gewerkt aan een betere wereld. Kun je met een gerust hart flink losgaan. Nu al bevestigd voor de 2017 editie zijn o.a. Blaudzun, Woodie Smalls en Conner Youngblood al van de partij. Er zullen nog meer dan 70 acts worden toegevoegd aan de line-up! 

Je krijgt € 10,- CJP-korting op een weekendkaart inclusief camping (let op: je CJP-pas kan gecontroleerd worden aan de ingang, 1 kaart per CJP-pas!)

Log in en pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Zwarte Cross
€10,- CJP-korting

Zwarte Cross

Wereldvrede begint op de Zwarte Cross

Laatste kans
Vondelfestival
€ 10,- CJP-korting

Vondelfestival

Theater, muziek en cabaret op geheime plekken rond het Vondelpark

WOO HAH! (CJP tickets uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! (CJP tickets uitverkocht)

Total loss op het leukste hiphopfestival van Nederland