Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Weekendjeweg

Weekendjeweg
€ 10,- CJP-korting
Een mini-vakantie voor een prikkie

Om de haverklap vertrekken vrienden met het vliegtuig naar zonovergoten bestemmingen. Bij jou wordt de stapel met papierwerk alsmaar groter, deadlines komen dichterbij en die berg wasgoed rijkt tot bijna het plafond. Weet je waar jij aan toe bent? Aan een weekendje weg. Trek je maatje aan de mouw en ga naar een andere stad in binnen- of buitenland. 

Weekendjeweg.nl biedt namelijk stedentripjes aan met flinke kortingen op hotelovernachtingen. Eén weekend dat je even niet hoeft te denken aan tentamens en deadlines, maar heerlijk tot rust kan komen. Reis af naar Maastricht voor een echte vlaai. Of strijk neer op het terras voor een verkoelend biertje en ervaar het bourgondische leven zoals dat nergens anders kan in Nederland. In Berlijn dwaal je langs de Europese geschiedenis bij de Berlijnse muur en diezelfde nacht nog dans je in de tofste clubs. Meer zin in het strand? Scheveningen en Zandvoort zijn ook bestemmingen bij Weekendjeweg.nl. En als je juist helemaal geen zin hebt in mensen, zoek je lekker de rust op van de Veluwe. Je zult zien dat twee dagen veel te kort zijn om bij te tanken. Heb je de smaak te pakken, dan ga je volgend weekend er toch weer vandoor?

Op een boeking gemaakt voor 1 augustus krijg je met je CJP-pas  € 10,- korting. Deze actie is niet geldig in combinatie met reeds gemaakte boekingen. Bekijk de site voor het aanbod en voer bij het boeken de volgende code in: OH6NYRT8XC. Je kunt 1 code per boeking invoeren.

 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

020Studio
Tot 20% CJP-korting

020Studio

Geef jezelf een make-over met CJP-korting

iMac 21,5-inch
€ 103,52 CJP-korting

iMac 21,5-inch

Nieuwe pc nodig? Probeer dan eens de iMac 21,5-inch voor een zacht CJP-prijsje

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.