Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

We Like Art/Kunstkoopregeling

We Like Art/Kunstkoopregeling
Korting verschilt met CJP
Leen kunst voor nop met je CJP-pas

Een slap aftreksel van het origineel. Een plaatje dat al duizenden keren is gekopieerd. Zoals gele taxi’s in een kleurloos New York. Of die afgebladderde Kurt Cobain poster die nog in je tienerkamer hangt. Leuk hoor, goedkope kunst. Maar een beetje minder Ikea- postergevoel mag het schilderij in je slaapkamer toch wel zijn? Daarom bestaat er We Like Art. Betaalbare kunst met een te gekke kunstkoopregeling. In drie jaar tijd los je rentevrij een betaalbaar, origineel kunstwerk af van een nog levende kunstenaar. (Rembrandt is al overleden, ja, dus die telt niet).

Als CJP’er krijg je een extra gunstig leentarief. Je mag dan al een kunstwerk vanaf € 150,- in plaats van vanaf € 450,-  aanschaffen. Tijdens de beursdagen in de Van Nellefabriek in Rotterdam sta je oog in oog met jouw toekomstige museumwaardige kunstwerk. Eentje die je met liefde tegen de muur aandrukt.

Voorbeeld: je ontmoet jouw droomschilderij van € 1500,-. Wat doe je? Je hangt het werk alvast boven je bank, betaalt slechts € 41,60 per maand en na drie jaar ben je officieel eigenaar van het werk. Dit alles ZONDER dat je rente hoeft af te lossen.

Meer info: kunstkoopregeling Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.