Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

We Are Electric 2019

We Are Electric 2019
€ 5,- CJP-korting
€ 5,- korting op een passe-partout

Stel: je hebt een vriendengroep met house-, techno- en electrofanaten. Voor welk festival kies je dan? Op Lowlands betaal je dik voor een bak bandjes die je toch niet gaat zien en Dekmantel is je misschien net iets te avontuurlijk. Wij weten het antwoord op dit lastige vraagstuk: We Are Electric! Dit gezellige festival in de Brabantse bossen bij Liempde heeft alles wat je elektronische hartje lief is. Deze editie zie je o.a. Disclosure, Nina Kraviz en Charlotte de Witte, maar ook Oscar and the Wolf, Ronnie Flex en The Blaze. En dan zijn dat nog maar de eerste namen.

Staan jouw techno- én housevrienden nu juichend op de bank? Mooi! Met CJP krijg je namelijk € 5,- korting op een passe-partout voor We Are Electric. Deze korting geldt voor kaarten met én zonder camping. Je kunt maximaal twee tickets per pas bestellen.

*Voor een passe-partout inclusief camping betaal je een CJP-prijs van € 113,50. Exclusief camping betaal je € 98,50. Go go go!

Scoor je tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Holland Festival 2019
tot € 48,- CJP-korting

Holland Festival 2019

Van William Kentridge tot Colin Benders alles is mogelijk tijdens HF

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)

Scoor je weekendtickets met € 10,- korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.