Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

We Are Electric 2018

We Are Electric 2018
€ 10,- CJP-korting
Van 6 t/m 8 juli: een line-up die je onmogelijk kan negeren

We Are Electric overschrijdt alle muzikale grenzen. Kleine test om het te bewijzen: doe je ogen dicht en denk aan de muziek die je het liefst wil horen. Open je ogen en check de line-up. Wedden dat je je favoriete artiest terugvindt op deze lijst? Extra speciaal is dat We Are Electric het enige live-elektronische kampeerfestival van Nederland is, dus naast helemaal in je sas, sta je er ook nog eens uniek te wezen. Als je de test hierboven 'per ongeluk' hebt genegeerd en je wel nog een duwtje in de goede richting - die van de ticketshop - nodig hebt, volgt er nog een kleine snippet van de line-up. Op de planning staan o.a. Martin Garrix, The Prodigy, Justice, Mura Masa, De Jeugd van Tegenwoordig, Eric Prydz en Oliver Heldens. 

Klik snel op de blauwe knop en koop je kaarten. Leuk feitje: je vindt er weekender tickets met € 10,- CJP-korting. Je kunt per CJP-pas twee tickets met korting bestellen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

de Parade
4,- CJP-korting

de Parade

Theater, rondjes in de zweefmolen en dansen in de silent disco. Dat kan allemaal tijdens de Parade

Nederlands Film Festival
€ 2,50 CJP-korting

Nederlands Film Festival

Tijdens NFF zie je de parels uit de Nederlandse film

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.