Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Vue Cinemas

Vue Cinemas
tot € 2,- CJP-korting
Zie de beste films van het moment voor heel weinig knaken

Bij Vue (voorheen JT Bioscopen) kun je terecht voor de beste blockbusters van het moment, maar dat is niet het enige dat dit filmtheater tot een fijne plek maakt. Ze hebben er ook speciale avonden, zoals de Ladies Only, Men Only of live opera- of balletvertoningen vanuit het Royal Opera House London.

Wie de vestigingen in Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Kerkrade of Vlaardingen bezoekt, wordt overigens helemaal overweldigd door de XD EXPERIENCE: Dolby Atmos (3D-geluid), dubbele projectie, bewegende stoelen (D-BOX) en een megagroot beeldscherm van zo’n 24 meter breed. Voor de ultieme filmbeleving kun je terecht bij Vue Bioscoop Eindhoven. Hier staat namelijk de allereerste Dolby Cinemazaal ter wereld! 

Klinkt leuk inderdaad, maar nòg leuker is het dat je op alle films tot € 2,- korting krijgt.

Voorwaarden:
De korting is geldig van maandag tot en met donderdag op het avondtarief. Je krijgt alleen korting op vertoon van je digitale CJP. Deze is niet geldig op feestdagen en in de kerstvakantie.

Ga naar de site Nog geen CJP-pas?




Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Het leukste filmhuis van de Hofstad

EYE Filmmuseum Amsterdam
€ 5,50 CJP-korting

EYE Filmmuseum Amsterdam

Alles wat je moet weten over film leer je hier

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.