Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Vroeg Droog

Vroeg Droog
€ 5,- met CJP
Het vroeger van Droog Design

De naam Droog Design is misschien één wel van de best gekozen namen in de geschiedenis. Het omschrijft namelijk perfect het karakter van de makers: nogal droog. In tijden waarin designers met allerlei ingewikkelde trucs op de proppen kwamen, waren daar opeens de nuchtere Hollanders in Milaan. De ontwerpers lieten zien hoe het anders kon, gaven een vette knipoog in hun ontwerpen én brachten tegelijkertijd ook nog een boodschap over duurzaamheid onder de aandacht. Het werk van Droog werd een groot succes: niet veel later kocht onder andere het Museum of Arts & Design in New York hun stukken. Hoewel Droog Design nog steeds volop in de schijnwerpers staat, is het tijd voor een terugblik op ruim twee decennia creativiteit met Vroeg Droog: de beginjaren van Droog Design.

CJP heeft fantastisch nieuws, waardoor jij het waarschijnlijk niet meer droog zal houden... Voor maar € 5,- mag jij naar de tentoonstelling in het Centraal Museum! Vergeet alleen niet je CJP-pas mee te nemen. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Centraal Museum
€8,- CJP-korting

Centraal Museum

Het grootste kunstmuseum in Utrecht stad en provincie

Het Rietveld Schröderhuis
€ 7,50 CJP-korting

Het Rietveld Schröderhuis

De Stijl van Rietveld

Art Rocks
Tot wel 50% CJP-korting

Art Rocks

De soundtrack bij een schilderij

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.