Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Voorbij Wij en Zij

Voorbij Wij en Zij
€ 1,50 CJP-korting
Wie ben ik?

Je kunt een stoere punker zijn of een echte student, jezelf overladen met roze en make-up of je kleden als een hipster: iedereen is op zoek naar een eigen identiteit. Of eigenlijk: een groep waarmee je je kunt identificeren. Tot sommige groepen behoor je door de plek waar je bent geboren, de vrienden die je hebt gemaakt of de genen die generatie op generatie zijn doorgegeven. Af en toe bepalen de mensen om je heen waar je bijhoort. Hierbij ligt stereotypering op de loer.

Hoe oordelen wij over een ander? Hoe oordeelt de wereld over ons? Fotodok zoekt een antwoord op deze vragen met de tentoonstelling Voorbij Wij en Zij. Test je vooroordelen in de installatie Identity Match van Critical Mass of doe mee aan het levende onderzoek van beeldend kunstenaar Roos van Geffen. Zij start op 1 september haar nieuwe project Chrooma, waarmee zij de bezoekers van FOTODOK in kaart brengt op basis van huidskleur. 

Credit: Terje Abusdal

Met je blauwe pas wandel je door de tentoonstelling Voorbij Wij en Zij voor maar €2,50!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Kinepolis
tot € 2,50 CJP-korting

Kinepolis

Van Groningen tot Brabant. Plof neer met CJP-korting.

Fotodok
€ 2,50 met CJP

Fotodok

Voorbij het bekende

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.