Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Voor het leven

Voor het leven
€ 10,50 met CJP
Het toneelbeeld van 'Een klein leven'

In Voor het leven wordt de wereld geschetst van twaalf personages die aan de vooravond staan van hun verdere leven. Allen met elkaar verbonden door hun pogingen om succesvol te zijn, lief te hebben en alles uit het leven te halen. Hierbij stuiten ze op wantrouwen, verslaving, verdriet en het verleden. Waar val je op terug wanneer de grond onder je voeten lijkt te verdwijnen? Zijn vriendschap en liefde daar sterk genoeg voor of blijkt je eigen molensteen zwaarder dan verwacht? Het dilemma tussen alles met elkaar delen of weten wanneer je even niets hoeft te zeggen. Een mozaïekvoorstelling die de vele facetten van het leven belicht. 

Met je CJP-pas betaal je slechts € 10,50 voor Voor het leven door Studenten Toneelvereniging Amsterdam (STA!) op 19 én 20 april in Internationaal Theater Amsterdam (voorheen Stadsschouwburg). Klik op de blauwe button en scoor je tickets voor een prikkie.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Internationaal Theater Amsterdam
€ 5,- CJP-korting

Internationaal Theater Amsterdam

Theater met diepgang in hartje Amsterdam

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.