Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Vondel College

Vondel College
Gratis met CJP
Alle ins en outs van online media

Als we Black Mirror geloven, moeten we de komende jaren uitkijken voor alle ontwikkelingen op het gebied van internet en technologie. Voor je het weet is het niet meer bij te houden en keert het zich tegen je. Gelukkig hebben we Vondel College: iedere eerste woensdag van de maand word je bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen en trends op het gebied van online media. Online influencers zullen aanwezig zijn en jij kunt ze álles vragen. Hoe ze het zo ver geschopt hebben bijvoorbeeld, of hoe we moeten omgaan met het idee dat op internet alles perfect lijkt. Vondel College kan je inspireren of bijscholen en is toegankelijk voor iedereen.

De editie op 7 maart staat in het teken van Video content!
Dat video helemaal hot is hoeven wij je niet uit te leggen. Vloggers zoals Enzo Knol en Nienke Plas beïnvloeden vele levens en overal waar je kijkt zie je bewegend beeld. Volgens statista.com werd er in 2016 wereldwijd 500 uur per minuut geüpload naar YouTube en keken Nederlanders gemiddeld 80 minuten per maand naar video’s via Facebook. Kortom, online video is booming! Bij deze editie van Vondel College hoor je alles over wat een goede video moet bevatten, hoe lang een video moet duren en wat zorgt voor de beste content.

Gewoonlijk betaal je € 5,- voor een kaartje, maar als CJP’er kun je gratis naar binnen. Ooit zo’n goedkoop college gehad? Wij in ieder geval niet.

Haal hier je gratis ticket Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Vondel Klassiek
Gratis met CJP

Vondel Klassiek

Klassiek voor iedereen

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

020Studio
Tot 20% CJP-korting

020Studio

Geef jezelf een make-over met CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.