Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Vincent van Gogh Huis

Vincent van Gogh Huis
€ 3,50 CJP-korting
Verken de geboortegrond van Vincent van Gogh

Inderdaad lieve CJP’er, je leest het goed. Naast het Van Gogh Museum bestaat er ook nog het Vincent van Gogh Huis. Hoewel beide musea Vincent van Gogh als centraal thema hebben, lijken ze verder in helemaal niets op elkaar.

Zo is het Vincent van Gogh Huis niet gevestigd aan het Museumplein, maar in het Brabantse Zundert. Waarom nou uitgerekend daar, vraag je je af? Omdat dit de plaats is waar Vincent in 1853 het levenslicht zag. Ook qua collectie verschillen de twee musea als dag en nacht. Bij de grote kolos in Amsterdam vind je zijn allergrootste meesterwerken, terwijl de verzameling van het Vincent van Gogh Huis vooral bestaat uit werken van kunstenaars die zich lieten inspireren door de grootmeester van het pointillisme.

Deze laatste categorie kunstwerken kun jij als CJP’er met dikke korting bekijken. Op vertoon van je pas betaal je in plaats van € 6,-, maar € 2,50. Dat scheelt je dus € 3,50.

Meer informatie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.