Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Vincent op Vrijdag

Vincent op Vrijdag
50% CJP-korting
Start je weekend in het Van Gogh Museum

Wat zijn de drie basisingrediënten voor een goeie start van je weekend? Precies: drank, goed gezelschap en fijne muziek. Het Van Gogh Museum voegt daar nog één ding aan toe: gratis rondleidingen! Zorg dat je er daar eentje van meepakt, want deze zijn een stuk relaxter zonder al die hordes toeristen van overdag. En wie weet zie je na drie bier wel een héél andere betekenis in het doek ‘Korenveld met kraaien’. Als je twaalf gangen en duizenden kleurrijke streepjes verder enigszins overprikkeld bent geraakt, trek dan een sprintje naar de cocktailbar om het weekend goed in te luiden. Vincent op Vrijdag wordt elke laatste vrijdag van de maand georganiseerd: een avond vol live muziek, performances, vj’s en workshops.

SPECIALE ACTIE: alleen is ook maar zo alleen. Neem je CJP-loze vrienden zonder CJP-pas ook mee naar Vincent op Vrijdag: maak gebruik van de kortingscode 'VINCENT' en scoor maar liefst € 6,50 korting op een CJP-pas! Kunnen jullie gelijk profiteren van de 50% korting die je scoort bij Vincent op Vrijdag in het Van Gogh Museum.

Koop hier je tickets! Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Van Gogh Museum
50% CJP-korting

Van Gogh Museum

Duik in de zonnebloemen

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.