Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Vincent op Vrijdag

Vincent op Vrijdag
50% CJP-korting
Start je weekend in het Van Gogh Museum

Wat zijn de drie basisingrediënten voor een goeie start van je weekend? Precies: drank, goed gezelschap en fijne muziek. Het Van Gogh Museum voegt daar nog één ding aan toe: gratis rondleidingen! Zorg dat je er daar eentje van meepakt, want deze zijn een stuk relaxter zonder al die hordes toeristen van overdag. En wie weet zie je na drie bier wel een héél andere betekenis in het doek ‘Korenveld met kraaien’. Als je twaalf gangen en duizenden kleurrijke streepjes verder enigszins overprikkeld bent geraakt, trek dan een sprintje naar de cocktailbar om het weekend goed in te luiden. Vincent op Vrijdag wordt elke laatste vrijdag van de maand georganiseerd: een avond vol live muziek, performances, vj’s en workshops.

Komende editie:

|| Vrijdag 25 mei 2018 || 

 

Het Van Gogh Museum organiseert Vincent op Vrijdag samen met jonge creatieve makers en initiatieven uit Amsterdam. En jij kan hier naartoe met maar liefst 50% CJP-korting! Even wapperen met je pas en je betaalt maar € 9,- aan de deur. 

Koop hier je tickets! Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Van Gogh Museum
50% CJP-korting

Van Gogh Museum

Duik in de zonnebloemen

Van Gogh in Japan 
50% CJP-korting

Van Gogh in Japan 

Nu te zien in het Van Gogh Museum

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.