Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Vergeef ons!

Vergeef ons!
2 voor 1 met CJP
Toneel Tuesday

AARGGHH! Soms wil je je broer de ogen uitsteken en ben je die ‘grappige’ oom liever kwijt dan rijk. Al dit soort frustrerende en ongemakkelijke familiebanden komen voorbij in Vergeef ons. Een voorstelling die de schrijnende echtheid van relaties blootlegt. Breekbare persoonlijkheden staan voor moeilijke dilemma’s. Zo veroorzaakt George de dood van een echtpaar bij een auto-ongeval en begint Harold een affaire met de vrouw van zijn broer. Familiebanden hangen aan een zijden draadje. Maak je klaar voor emotionele verwarring, tenenkrommende frustraties en absurde situaties. Na deze voorstelling valt je eigen familie best mee.

Voor de voorstelling op 10 april om 20.30 uur krijg je in het kader van Toneel Tuesday twee kaarten voor de prijs van één. Dus sleep die tenenkrommende familie mee!

Let op: De korting is niet geldig voor gereserveerde kaarten of in combinatie met andere aanbiedingen. Kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.