Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Van Gogh Museum

Van Gogh Museum
50% CJP-korting
Zet Van Gogh's zonnebloemetjes buiten in dit museum

Het leven van Vincent van Gogh ging niet over rozen eh.. zonnebloemen. Zo verkocht hij bij leven amper werken en was dus veroordeeld tot een semi-zwervend bestaan. Of de combinatie ‘altijd onderweg’ en ‘onsuccesvol’ ervoor zorgde dat Vincent uiteindelijk zelfmoord pleegde, is nog steeds niet duidelijk. Wat wel overduidelijk is, is dat hij postuum toch nog een held is geworden. Een held met een eigen museum in het museale epicentrum van Nederland, het Museumplein in Amsterdam. In dit kijkhuis, het Van Gogh Museum genaamd, zie je de belangrijkste werken die de schilder ooit maakte. Waar je dan aan moet denken? Nou, aan De Zonnebloemen of De aardappeleters, om er maar een paar te noemen.

Als CJP’er kun je deze wereldberoemde schilderijen zien voor de helft van de prijs. Dit betekent dat wapperen met je favoriete kortingspas je € 9,- bespaart, want normaal is de entree € 18,-.

Koop hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.