Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Van Gogh Museum: In the Picture

Van Gogh Museum: In the Picture
€ 9,- CJP-korting
Een portret zegt meer dan duizend woorden

Als je iemand op deze aardbol vraagt hoe Vincent van Gogh eruitziet, is de kans groot dat hij zijn rode baard en een serieuze blik noemt. Hoe wij Van Gogh zien is natuurlijk bepaald door zijn vele zelfportretten.

Zo'n portret vertelt meer dan je in eerste instantie denkt. Gaat het om een goede gelijkenis, het uitdrukken van het innerlijk of het creëren van een imago? Net als veel mensen nu met selfies goed nadenken over hoe ze zichzelf presenteren, deden schilders dat toen ook. In de tentoonstelling In the Picture zijn naast portretten van Vincent ook werken van onder andere Edvard Munch, Gustave Courbet en Francis Bacon te zien.

  • In the Picture is verlengd t/m 30 augustus 2020. CJP'ers krijgen de helft korting en betalen nog maar € 9,-. 
  • Het is verplicht om vooraf online een ticket te kopen en een tijdsvak naar keuze te reserveren. Reserveren kan via de blauwe knop hieronder. Op jouw gekozen datum en tijdstip ga je naar het Van Gogh Museum en neem je jouw ticket mee én laat je jouw digitale CJP-pas zien.
Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Van Gogh Museum
€ 10,- CJP-korting

Van Gogh Museum

Duik in de zonnebloemen

Vincent op Vrijdag
€ 10,- CJP-korting

Vincent op Vrijdag

De 1,5 meter editie is net zo leuk!

Van Gogh Museum
€ 10,- CJP-korting

Van Gogh Museum

Ik bied graag één luisterend oor

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.