Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Valtifest 2016

Valtifest 2016
€ 10,- CJP-korting
Paradijs voor (p)arty people

De line-up is (bijna) compleet! Check onder meer The G-Team, Doppelgang, Kevin Saunderson, Vitalic en natuurlijk Joost van Bellen.

Valtifest is niet zomaar een festival, het is een begrip. Een herinnering voor het leven. Een voortlevende legende. Dit is het paradijs voor woordgrap-liefhebbers, feestfanaten en (p)arty people. Zo sta je het ene moment bij het hoofdpodium te schuren tegen het been van Pino en het volgende moment twerk je je heupen uit hun scharnieren in een caravan bomvol confetti.

Op 3 september 2016 is het weer tijd voor Valtifest op de Amsterdamse NDSM-werf. Tijdens dit festival mag en kan alles. Als je maar verkleed bent. Hoe heftiger uitgedost, hoe beter! Thema's van voorgaande jaren waren: Multicolour, Beestenboel, It’s a Religion, All in the Family, Zeven Zonden en KAK! Vorig jaar werd de tent afgebroken tijdens het thema Wie je ook tent en dit jaar – je gelooft het bijna niet - wordt het nog grootser en meeslepender aangepakt.

Het thema van ons favoriete verkleedfeestje is dit jaar: On Fire! Let’s get intimate. Om vast wat inspiratie op te doen voor je outfit kun je denken aan hete pepers, vuurtornado's en slechte actiefilms. Het wordt een loeihete editie! 

Dus koop die kaart! Je betaalt maar € 34,50 in plaats van € 44,50. Zo hou je genoeg geld over om een toffe outfit te scoren.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Nederlands Film Festival
€ 2,50 CJP-korting

Nederlands Film Festival

Tijdens NFF zie je de parels uit de Nederlandse film

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Valhalla Festival
€ 7,50 CJP-korting

Valhalla Festival

Pre-sale mét korting voor dit spectaculaire winterfestival

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.